Open the menu

Hunkemöller International B.V. (Hunkemöller eller vi, vår/vårt/våra) fäster stor vikt vid att skydda din integritet. I denna integritetspolicy informerar vi dig om hur vi registrerar dina personuppgifter och hur uppgifterna behandlas konfidentiellt.

 Vi behandlar dina personuppgifter vid flera tillfällen, till exempel när du beställer en produkt i vår Webshop eller med Hunkemöller-appen. Som Member (medlem) kan du också använda dig av vårt ”lojalitetsprogram” som är kopplat till ditt (online) MemberCard (medlemskort).

 Hunkemöller ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt den nederländska personuppgiftslagen, Wet bescherming persoonsgegevens. När så krävs enligt lag, rapporterar Hunkemöller behandlingen av dina personuppgifter till den ansvariga nederländska myndigheten, De Autoriteit Persoonsgegevens. Dessa rapporter kan du hitta i det offentliga registret på myndighetens webbplats.

 Vi kan när som helst uppdatera eller ändra denna Integritetspolicy. Vi rekommenderar därför att du granskar integritetspolicyn regelbundet, så att du alltid känner till den aktuella versionen av policyn.

 Den senaste uppdateringen av denna Integritetspolicy: 9 januari 2017.

 

1. För vilka ändamål hanterar vi dina personuppgifter?

Vi använder endast dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Bearbeta och utföra dina beställningar/förfrågningar.
  • Skräddarsy våra produkter och tjänster efter dina önskemål.
  • Hålla koll på dina personliga preferenser.
  • Ge personliga tips och råd om våra produkter och tjänster.
  • Verkställa vårt lojalitetsprogram för Members.
  • Förbättra vår service.
  • Informera dig om våra produkter, tjänster, evenemang och kampanjer.
  • Kunna erbjuda personlig reklam och erbjudanden.
  • Göra analyser och skapa rapporter på aggregerad nivå.
  • Bearbeta feedback och hantera eventuella klagomål.
  • Skydda data.
  • Skydda egendom/personer.
  • Motverka bedrägeri.
  • Uppfylla våra rättsliga skyldigheter.

 

2. Medlemskap

2.1         För att kunna utnyttja vår Webshop eller Hunkemöller-app på ett så smidigt sätt som möjligt, rekommenderar vi att du skapar ett My Hunkemöller-konto. Som Member är det lätt att sammanställa en önskelista och det blir ännu enklare att beställa. Dessutom kommer ditt namn att kännas igen automatiskt vid nästa beställning. Att handla hos oss blir alltså ännu smidigare. Du kan skapa ett My Hunkemöller-konto i webbutiken eller i Hunkemöller-appen, antingen med din e-postadress eller via Facebook.

2.2         Om du skapar ett konto i vår webbutik genom att fylla i din e-postadress, så kopplar vi e-postadressen till numret på ditt MemberCard. Om du inte har något MemberCard-nummer än, så får du det så snart du skapar ett konto. När du skapar ditt konto registrerar vi, eller ber vi om, följande uppgifter: ditt namn, ett lösenord som du väljer själv, det land du bor i, dina personliga preferenser när du handlar i vår Webshop eller Hunkemöller-app, samt om du vill motta reklammeddelanden från oss. Via ditt konto kan du själv granska och ändra dina personuppgifter och godkännanden, samt säga upp ditt medlemskort eller konto.

2.3         Om du skapar ett My Hunkemöller-konto via en koppling till din profil på Facebook, behandlar vi, förutom ovan nämnda uppgifter, även de uppgifter från din offentliga Facebook-profil som krävs för att kunna identifiera dig som kontoanvändare och för att kunna komma i kontakt med dig.

2.4         Om du loggar in via ditt My Hunkemöller-konto när du beställer, kommer uppgifterna om din beställning att kopplas till ditt konto automatiskt. På så sätt får du en översikt av det du tidigare köpt hos oss och kan din beställning tas om hand snabbare och effektivare. Samma sak gäller om du beställer via Hunkemöller-appen. När du gör en beställning behandlar vi alla uppgifter som behövs för beställningen; bland annat ditt namn, (leverans)adress, e-postadress, uppgifter om beställningen, betalningsuppgifter och eventuell feedback.

2.5         Du kan också bli Member genom att köpa ett medlemskort i en av våra butiker och registrera det i butiken eller online. Om du godkänner det, behandlar vi, förutom ditt MemberCard-nummer, även andra uppgifter om dig för att, baserat på dina inköp, kunna erbjuda dig alla fördelar som vårt lojalitetsprogram innebär, samt kunna ge dig personliga erbjudanden, förslag, råd samt ”welcome & birthday gifts”: namn, e-postadress, tidigare inköp samt: BH-storlek, ”sexy shape” och ”favourite fit(s)”, de poäng som du har sparat ihop samt de poäng som du spenderat.

 

3. Handla online utan konto

3.1         I vår Webshop kan du också handla utan konto. I så fall behandlar vi bara de personuppgifter som behövs för att ta hand om din beställning: ditt namn, (leverans)adress, e-postadress, detaljer om beställningen, betalningsuppgifter samt eventuell feedback från dig.

3.2         Hunkemöller-appen erbjuder olika funktioner som du också kan använda utan att registrera dig, exempelvis titta på våra produkter, scanna produktinformation i våra butiker och söka upp vilken Hunkemöller-butik som ligger närmast till.För att ladda ned och använda Hunkemöller-appen behöver vi uppgifter om din mobil eller surfplatta (IP-/MAC-adress, typ och styrsystem). Om du godkänner det, och om så krävs enligt lag, kan vi också behandla uppgifter som har att göra med användningen av Hunkemöller-appen (t.ex. vilka sidor som besöks i appen, hur länge och hur ofta) och platsinformation. Vi använder dessa uppgifter för följande ändamål: erbjuda mobila kommunikationstjänster och meddelanden (”inboxen” i appen), erbjuda rabattkuponger i Hunkemöller-appen och för att förbättra vår service.

 

4. Hämta beställningar i butiken

4.1         Om du har köpt produkter via vår Webshop eller Hunkemöller-app, kan du välja att hämta dem i en av våra butiker. När du hämtar beställningen, kan vi be om legitimation. Det gör vi bara för att kontrollera att du har rätt att hämta beställningen. Vi sparar inte dessa uppgifter. Vi registrerar bara ditt namn, det datum då beställningen kom in och hämtades, samt uppgifter som har med beställningen och betalningen att göra, plus eventuell feedback.

 

5. Gratis Wifi i våra butiker

5.1         När du besöker våra butiker kan du gratis använda vårt Wifi-nätverk. För att få åtkomst till det kan du registrera dig via Hunkemöller-appen eller via ditt Facebook-konto.

5.2         Om du använder dig av vårt Wifi-nätverk behandlar vi inloggningsuppgifter såsom ditt namn, e-postadress, lösenord, MemberCard-nummer och/eller uppgifter från din offentliga profil på Facebook (beroende på vilket sätt du valt att registrera dig på). Dessutom kan vi behandla uppgifter om din mobil eller surfplatta, såsom IP- eller MAC-adress, typ och styrsystem, plats, tid och språkinställningar.

5.3         Om du har registrerat dig via Facebook, och om du väljer och godkänner det, registrerar vi de aktiviteter på sociala medier som du väljer att dela med nätverket när du använder vårt gratis Wifi-nätverk; till exempel om du "gillar" eller följer våra profiler på sociala medier och om du har checkat in via sociala medier i butiken. Vi kommer aldrig spontant eller utan din tillåtelse lägga upp meddelanden på dina profiler.

 

6 Wifi och bluetooth

6.1 Om du besöker en av våra butiker och har aktiverat Wifi och/eller Bluetooth på din smartphone eller surfplatta, kan vårt system identifiera din smartphone eller surfplatta. Våra WiFi- och Bluetooth-sensorer bearbetar MAC-adressen som sänds av din apparat och fastställer din plats i närheten av våra butiker. Vi använder denna information för att analysera hur många kunder som besöker våra butiker samtidigt och hur länge de befinner sig i butiken. Vi använder inte denna information för att analysera enskilda kunders beteende, utan bara för att samla statistisk information om våra butiker. Vi tar alltså bara emot statistik.

6.2 Om du inte vill att WiFi- eller Bluetooth-signalen från din smartphone eller surfplatta identifieras, kan du stänga av denna signal. MAC-adressen hittar du vanligtvis i inställningsmenyn på din smartphone eller surfplatta.


7. Direktreklam

7.1         Vi kan skicka nyhetsbrev, inbjudningar till evenemang eller andra reklammeddelanden till dig. Om så krävs enligt lag, ber vi om tillåtelse via webbutiken, Hunkemöller-appen eller i butiken.

7.2         För att kunna skicka reklammeddelanden till dig kan vi koppla dina uppgifter till de medlemsuppgifter som vi redan har.

7.3         Du kan när som helst avanmäla dig om du inte längre vill ha direktreklam från oss. Du kan klicka på länken i meddelandet eller ta kontakt med oss via nedanstående kontaktuppgifter.

 

8. Cookies

8.1         Med hjälp av cookies kan vi automatiskt samla in information om hur du använder vår Webshop och Hunkemöller-app. Vad det gäller användningen av cookies hittar du mer information i vår Cookie Policy.

 

9. Sociala media

9.1         Hunkemöller använder sig av sociala media såsom Facebook, Twitter, Instagram och Pinterest. Om du följer oss på våra sociala medier eller kommunicerar med oss via dina egna konton på sociala medier, kan vi behandla uppgifterna från din(a) offentliga profil(er). Beroende på dina profilinställningar och vilka handlingar du väljer (t.ex. gilla meddelanden på Facebook) så kan även våra reklam- och nyhetsmeddelanden visas på din översiktssida.

9.2         Om du kommunicerar med oss via sociala medier (till exempel genom att posta inlägg på vår profil, skicka personliga meddelanden, skicka (re)tweets eller”gilla” inlägg) kan vi behandla personuppgifter för att svara på dina inlägg eller det intresse du visat.

 

10. Lämna personuppgifter till tredje part

10.1         Företag inom den koncern som Hunkemöller tillhör, kan vid behov även få tillgång till dina personuppgifter. Dessutom kan Hunkemöller lämna personuppgifter till myndigheter om så krävs enligt lag eller för att försvara sina rättigheter i en juridisk procedur.

10.2         Vid behandlingen av dina personuppgifter kan Hunkemöller använda sig av andras tjänster. Dessa noggrant utvalda tjänsteleverantörer handlar på uppdrag av Hunkemöller. Med dessa tjänsteleverantörer har vi avtalat om säkerhet och skydd av dina personuppgifter.

 

11. Skydda och lagra uppgifter

11.1       Vi hanterar dina personuppgifter omsorgsfullt. Det innebär bland annat att vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust eller felaktig behandling.

11.2       Dina personuppgifter lagras i en säker miljö och är endast tillgängliga för behöriga anställda och tjänsteleverantörer från Hunkemöller i den utsträckning som krävs för behandlingen av dina personuppgifter enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

11.3       Vi lagrar inte dina personuppgifter längre än nödvändigt för de ändamål som de är ämnade. När det inte längre är nödvändigt att behandla dina personuppgifter, kommer vi att anonymisera dina personuppgifter.

 

12. Kontakt

12.1       Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter eller vill du granska, ändra eller avlägsna din personliga information, kan du använda kontaktformuläret i vår Webshop eller i Hunkemöller-appen. Du kan också ta kontakt med oss via nedanstående uppgifter:

 

Hunkemöller International BV

Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum, The Netherlands

Postbus 386
1200 AJ Hilversum, The Netherlands

E-mail : kundservice_se@hunkemoller.com

Registreringsnummer vid handelskammaren: 64665054

Org.nr:  NL 85.57.68.800.B01