7 sätt att bära en sarong!

En sarong är ett perfekt plagg för stranden, poolhänget eller på after-beachen. Plagget kommer inte bara med oändliga användningsområden; du kan använda det som handduk eller filt, för att skydda axlarna mot solen eller som klädesplagg. En sarong torkar även snabbt i solen, vilket är utmärkt när du inte vill gå runt i blöta kläder eller har lite plats i strandväskan.

Att ha med en sarong i badväskan kan ändra din strand-look snabbt på flera olika sätt. Bär den som en snygg kjol genom att knyta den runt midjan. Du kan även anpassa om kjolen ska bli lång eller kort, sitta högt eller lågt i midjan samt hur hårt eller löst den ska sitta. Knyt sarongen som en klänning runt halsen eller över axlarna för en elegant strand-outfit endast med ett par enkla knutar. Ju större sarong du har, desto fler sätt kan du bära den på. Har du även flera saronger kan du anpassa din stil efter dagens val av badkläder. Som lite inspiration och hjälp på vägen har vi skapat en video med 7 olika sätt du kan knyta och bära din sarong på. Spela videon och få ännu mer sommar-känsla!

Upptäck alla strandtillbehör

shoppa

Glöm inte att matcha din sarong med andra strandaccessoarer såsom solglasögon, sandaler eller slippers. För en ännu mer strandvänlig outfit kan du kika in vårt sortiment med strandkläder och välj bland luftiga byxor eller coola shorts, söta toppar eller playsuits och sköna klänningar. Sist men inte minst, glöm inte att ha med en vattenflaska i värmen!

Upptäck våra
Pareo