Hunkemöller x Pink Ribbon

Hunkemöller stöttar Pink Ribbon

Hunkemöller är mer än bara ett underklädesmärke: vi bryr oss även om kvinnors välmående och hälsa. Hunkemöller fortsätter med sitt mål att öka medvetenheten kring bröstcancer, och vårt kontinuerliga Pink Ribbon stöd demonstrerar vårt engagemang. Genom att använda vår plattform som populärt underklädesmärke kan vi nå en bred publik och utbilda kvinnor om vikten av tidig upptäckt, regelbundna undersökningar samt hur man underhåller sin brösthälsa.

Inför årets kampanj samarbetar vi med nederländska skådespelerskan och företagsägaren Moïse Trutsfull samt den tyska skådespelerskan och Pink Ribbon ambassadören Vanessa Eicholz.

Moïses mormor gick bort i bröstcancer vilket påverkade henne djupt. Sedan dess har hon tillsammans med sin mamma, Quinty Trustfull, dedikerat tid till att öka medvetenheten kring bröstcancer samt stötta initiativ som bekämpar cancer.

Utöver hennes karriär inom underhållningsbranschen är Vanessa även känd för sin position som Pink Ribbon ambassadör samt hennes engagemang till Pink Ribbons mål. Vanessas passion grundar sig i hennes egna erfarenheter och upplevelserna hon fått höra av de hon träffat under sin livstid.

Moïse Trustfull och Vanessa Eicholz knyter samman deras personliga kopplingar till bröstcancer med vårt mål. Deras historier understryker hur viktigt det är att öka kunskapen kring bröstcancer och att aktivt bidra till kampen mot denna utbredda sjukdom. Håll ett öga på våra sociala medier för att se kampanjen!

Vi är otroligt stolta över vårt samarbete med Pink Ribbon. Tillsammans ökar vi medvetenheten kring bröstcancer och hjälper till att rädda liv genom kunskap och tidig upptäckt.

Kom med oss och gör skillnad! #HunkemöllerCares #PinkRibbon #BreastCancerAwareness

Stötta Pink Ribbon

För att stötta kampanjen och Pink Ribbon säljer vi Pink Ribbon armbandet online och i butik i Nederländerna och Tyskland. Varje år designar Pink Ribbon ett armband till försäljning. 2023 designade Pink Ribbon ambassadören Quinty Trustfall armbandet som en hyllning till sin mamma som gick bort alltför tidigt, och för att fira Pink Ribbons 20 årsdag. Det har resulterat i ett vackert armband fyllt med symbolik. Pink Ribbon armbandet har dessutom 20 pärlor, bandet har en subtil ingravering av "20", samt två speciella berlocker, varav en är en fjäril som symboliserar hopp och kärlek.

Empowerment möter stil med Bessie bh:n

Men det är inte allt: vi vill även bidra till insamlingen. För varje utvald bygelfri Bessie bh som säljs i Nederländerna och Tyskland, Pink Ribbon armband som säljs i Nederländerna och Tyskland samt för varje Ribbon såld i Belgien, alla under oktober månad, kommer en portion av försäljningen gå till Pink Ribbon. Den samlade insatsen understryker vårt engagemang till att göra en positiv skillnad och vår vilja att stå bredvid varje kvinna som bekämpar bröstcancer.
shoppa

Den nakna sanningen om bröstcancer

  • • 1 av 7 kvinnor i Nederländerna får en bröstcancerdiagnos under sin livstid. Även om chanserna att överleva har ökat betydligt under de senaste årtiondena orsakar den här sjukdomen fortfarande mer än 3000 dödsfall varje år. Mer forskning behövs och det snabbt.
  • • En undersökning som genomförts av Hunkemöller bland 1615 respondenter visade att en negativ självbild utgör en risk för kvinnors hälsa.
  • • Genom att göra regelbundna egna undersökningar och ta dig tid att faktiskt titta på dina bröst hjälper du till att upptäcka tidiga stadier av bröstcancer (vilket ökar dina chanser att vinna över sjukdomen).


Besök Rosa Bandets hemsida för att upptäcka mer om hur du gör en egen undersökning och vad du ska titta efter.