FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER CORONA VIRUS

Hos Hunkemöller vill vi att våra kunder och personal tar hand om sig själva och varandra. Något som får en djupare betydning under tider som dessa. Coronaviruset påminner oss om att se efter våra nära och kära. Grundat på den senaste utvecklingen samt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och regeringen rörande coronaviruset, vill vi informera dig om följande.

Alla håller medvetet 1,5 meter avstånd och begränsar således spridningen av viruset. Vi har därför beslutat att öppna ett antal av våra butiker med justerade öppettider. Här kan du ta reda på vilken den närmaste öppna butik är och dess motsvarande öppettider. Vi har förlängt returperioden på alla butiksköp från 30 till 45 dagar. Du hittar alla butikers telefonnummer på vår hemsida: www.hunkemoller.se/butik. Vår webbshop är fortfarande öppen 24/7 på www.hunkemoller.se. På grund av de ytterligare säkerhetsåtgärder som har vidtagits under nuvarande omständigheter kan det ta lite längre tid än väntat att leverera din beställning eller ett svar från kundservice. Vi tackar för ditt tålamod.

Våra kunders och personalens hälsa är vår första prioritet. Vår personal är informerade om hur man bäst begränsar smittan, och de får löpande uppdateringar rörande coronaviruset. Alla butiker rengörs oftare och personalen tvättar och desinfekterar sina händer flera gånger per dag.Vi följer myndigheternas riktlinjer noga, och har tagit följande steg:

  • -Du kan använda Click & Collect igen! Få ditt paket levererat till din favorit Hunkemoller butik i Sverige nu!
  • - I dagsläget kan vi tyvärr inte hjälpa med att mäta ut din storlek. Vi vill minimera den fysiska kontakten mellan dig som kund och vår personal.
  • - Vi ber dig betala med kort, och kortterminalen desinfekteras flera gånger per dag. Om du önskar att betala med kontanter ska betalningen ske utan fysisk kontakt.
  • - Om du är förkyld eller uppvisar andra symptom överensstämmande med coronavirusets, ber vi dig att skjuta upp ditt butiksbesök. Kom ihåg att du alltid kan handla hos oss online 24/7.
  • - Vi ber alla kunder hålla minst 1.5 meters avstånd mellan varandra.

Om din närmaste Hunkemöller butik stänger ned tillfälligt kan du fortsätta shoppa hos oss 24/7 på www.hunkemoller.se

På vägnar av hela Hunkemöller teamet vill vi tacka dig för ditt förtroende och förståelse i denna situation. Låt oss blicka fram mot det ögonblicket vi alla kan gå ut och träffas igen och bli inspirerade av allt det vackra världen har att erbjuda - inklusive fantastiska underkläder!

Ta hand om dig själv och varandra.

Love,
Hunkemöller

PS: vi är alltid redo att hjälpa dig om du har frågor eller bekymmer rörande detta ämne eller vår webbshop och produkter. I dessa fall, vänligen kontakta vår kundservice.