FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER CORONA VIRUS

Hos Hunkemöller vill vi att våra kunder och personal tar hand om sig själva och varandra. Något som får en djupare betydning under tider som dessa. Coronaviruset påminner oss om att se efter våra nära och kära. Grundat på den senaste utvecklingen samt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och regeringen rörande coronaviruset, vill vi informera dig om följande.

De flesta av våra butiker i Sverige är fortsatt öppna, men de kan ha justerade öppettider. Om du vill besöka en butik, vänligen ring dem i förväg för att se om de är öppna, så du inte riskerar att mötas av en stängd dörr. Vi har förlängt returperioden på alla butiksköp från 30 till 60 dagar. Du hittar alla butikers telefonnummer på vår hemsida: www.hunkemoller.se/butik Vår webbshop är fortfarande öppen 24/7 på www.hunkemoller.se och vi erbjuder fri frakt.

Våra kunders och personalens hälsa är vår första prioritet. Vår personal är informerade om hur man bäst begränsar smittan, och de får löpande uppdateringar rörande coronaviruset. Alla butiker rengörs oftare och personalen tvättar och desinfekterar sina händer flera gånger per dag.Vi följer myndigheternas riktlinjer noga, och har tagit följande steg:

 • - I dagsläget kan vi tyvärr inte hjälpa med att mäta ut din storlek. Vi vill minimera den fysiska kontakten mellan dig som kund och vår personal.
 • - Vi ber dig betala med kort, och kortterminalen desinfekteras flera gånger per dag. Om du önskar att betala med kontanter ska betalningen ske utan fysisk kontakt.
 • - Om du är förkyld eller uppvisar andra symptom överensstämmande med coronavirusets, ber vi dig att skjuta upp ditt butiksbesök. Kom ihåg att du alltid kan handla hos oss online 24/7.
 • - Vi ber alla kunder hålla minst 1.5 meters avstånd mellan varandra.

Om din närmaste Hunkemöller butik stänger ned tillfälligt kan du fortsätta shoppa hos oss 24/7 på www.hunkemoller.se

 • - Din online order levereras hem till dörren.
 • Just nu är det endast möjligt att välja hemleverans. Vi ber dig hålla ett avstånd på minst 1.5 meter från leverantören.
 • På vägnar av hela Hunkemöller teamet vill vi tacka dig för ditt förtroende och förståelse i denna situation. Låt oss blicka fram mot det ögonblicket vi alla kan gå ut och träffas igen och bli inspirerade av allt det vackra världen har att erbjuda - inklusive fantastiska underkläder!

  Ta hand om dig själv och varandra.

  Love,
  Hunkemöller

  PS: vi är alltid redo att hjälpa dig om du har frågor eller bekymmer rörande detta ämne eller vår webbshop och produkter. I dessa fall, vänligen kontakta vår kundservice.