HUNKEMÖLLER X DUCKIE THOT

Titta på Duckie Thots Kollektion för Hunkemöller

SHOPPA NU

Vi introducerar Duckie Thot

Vild, sexig och beslutsam: Duckie Thot är inkarnationen av den moderna kvinnan. Och vi här hos Hunkemöller är förtjusta över att äntligen få presentera vår jättesnygga nya kollektion, som vi skapat tillsammans med Duckie, för världen. Vid bara 24 års ålder tog den Söder-Sudansk/Australienska toppmodellen Duckie Thot modeindustrin med storm och förde samtidigt fram budskapet om inkludering till världen.

Att stödja Black Lives Matter

Duckie är en passionerad förkämpe för Black women’s rights och Black Lives Matter-rörelsen. Efter att vi påbörjat samarbetet i juli 2019 blev detta partnerskap allt mer betydelsefullt när Black Lives Matter-rörelsen tog fart under 2020. Som svart kvinna i modeindustrin erbjöd Duckie ett unikt och värdefullt perspektiv på hur Hunkemöller skulle kunna sporras att nå ännu längre med sin inkluderingsstrategi.

Förutom att samarbeta kreativt med oss bidrog Duckie även i både kampanjen och marknadsstrategin för kollektionen. På hennes förslag kommer HKM X Duckie Thot-kampanjen på sociala medier att göra ett stort nummer av den avlönade influencerns drive för alla svarta kvinnor. Det är även ett upprop till kunder att donera till ENAR (European Network Against Racism), som är samma välgörenhetsorganisation som Hunkemöller har donerat till för att stödja Black Lives Matter.

Bakom kulisserna med Duckie

Ta en titt på Duckie under inspelningen av HKM X Duckie Thot-kampanjen i London. Lyssna till vad Black Lives Matter-rörelsen betyder för henne..

Ge ditt Stöd

Tillsammans med Duckie valde vi ENAR på grund av dess anknytning till de gräsrotsorganisationer i Europa som fokuserar på saker och projekt som stärker svarta kvinnors makt. Vår HKM X Duckie Thot-kampanj på sociala medier hjälper våra följare och Duckies fans att delta i rörelsen och donera direkt. Du kan även ge en donation med hjälp av denna länk.

Upptäck Kollektionen

Kollektionen är liksom Duckie djärv, sexig och självsäker. Silhuetten är ungdomlig med braletter, trosor med hög midja och bodies. Den ljusa paletten i neonrosa och svart framhävs med modernt broderi och grafisk spets.

Köp Kollektionen