HUNKEMÖLLER X DUCKIE THOT

Titta på Duckie Thots Kollektion för Hunkemöller

SHOPPA NU

Vi introducerar Duckie Thot

Vild, sexig och beslutsam: Duckie Thot är inkarnationen av den moderna kvinnan. Och vi här hos Hunkemöller är förtjusta över att äntligen få presentera vår jättesnygga nya kollektion, som vi skapat tillsammans med Duckie, för världen. Vid bara 24 års ålder tog den Söder-Sudansk/Australienska toppmodellen Duckie Thot modeindustrin med storm och förde samtidigt fram budskapet om inkludering till världen.

Att stödja Black Lives Matter

Duckie är en passionerad förkämpe för Black women’s rights och Black Lives Matter-rörelsen. Efter att vi påbörjat samarbetet i juli 2019 blev detta partnerskap allt mer betydelsefullt när Black Lives Matter-rörelsen tog fart under 2020. Som svart kvinna i modeindustrin erbjöd Duckie ett unikt och värdefullt perspektiv på hur Hunkemöller skulle kunna sporras att nå ännu längre med sin inkluderingsstrategi.

Förutom att samarbeta kreativt med oss bidrog Duckie även i både kampanjen och marknadsstrategin för kollektionen. På hennes förslag kommer HKM X Duckie Thot-kampanjen på sociala medier att göra ett stort nummer av den avlönade influencerns drive för alla svarta kvinnor. Det är även ett upprop till kunder att donera till ENAR (European Network Against Racism), som är samma välgörenhetsorganisation som Hunkemöller har donerat till för att stödja Black Lives Matter.