Loungewear: 5 outfits för en hemmakväll

Vem har sagt att nattkläder bara kan bäras när man sover? Vad är meningen med att köpa de skönaste och mysigaste kläderna när man ändå bara vill gå runt i dom konstant? Du vet hur det är. Det enda man vill göra efter en stressig och körig dag är att komma ur dagens outfit och snabbt i någonting bekvämt. Då är det helt utmärkt att slänga på sig en mjuk pyjamas i silke, en fluffig onesie eller ett mönstrat matchande set. Nattkläder är perfekt, helt enkelt! Och det är helt okej att bära nattkläder långt innan du går och lägger dig. Vi har därför sammanställt 5 outfits of the night (OOTN) med bland annat pyjamasar, nattlinnen, morgonrockar och onesies som är både trendiga och bekväma. Perfekta outfits för olika typer av hemmakvällar när du vill vara ditt bekvämaste själv!

OOTN: Netflix Night

Tänk en mysig kväll tillsammans med din pojkvän eller flickvän, eller varför inte bara själv, med en grym serie och goda snacks. Den ultimata chillkvällen alltså! Men vad kan göra kvällen ännu mysigare? Loungekläder eller myskläder såklart! Fullända din hemmalook med en morgonrock och ett par härliga strumpor. Sedan är det bara att starta Netflix och gosa ner dig i soffan.

Shoppa

OOTN: Lazy Söndag

Om vi ska vara helt ärliga så är en lat söndag långt ifrån bara söndagskvällen; den varar hela dagen. Och ska man bara mysa runt hemma en hel dag är det livsviktigt med en chill outfit. Som tur är så har vi den perfekta outfiten för dig när du verkligen inte orkar klä upp dig, eller knappt klä på dig! Pär en mjuk och bekväm pyjamas i ett kul mönster för en optimalt lat dag hemma. Matcha med ett par fluffiga tofflor och en gosig morgonrock om det blir lite kyligt. Detta är en riktigt skön kombo och perfekt för en lazy söndag!

Shoppa

OOTN: Girls night in

Du har bestämt att vännerna kommer över för en girls night. Äntligen får ni ses alla igen och ni planerar en mysig kväll tillsammans hemma för välförtjänt kvalitetstid. För att maximera myskänslan dukar ni upp med goda snacks och härliga drinkar för en helkväll av mys tillsammans. Då är det perfekt att matcha myskänslan med din allra snyggaste pyjamas eller gosigaste set. Dra på tofflorna, sätt upp håret i en slarvig knut och krama om dina vänner! Pyjamasar är perfekta för såna här kvällar!

Shoppa

OOTN: Me time

Denna outfit är perfekt för en kväll för dig själv. Oavsett om du äntligen får tid att läsa en bra bok eller hellre ägnar dig åt guilty pleasures (läs: på soffan med choklad och din favorit-dokusåpa). Det kvittar vad du gör, denna outfit passar till allt! Bär ett sött set med matchande linne och shorts, en elegant nattskjorta eller klassiskt nattlinne! Fullända kvällslooken med ett par fluffiga tofflor. Vill du hellre unna dig själv en manikyr? Använd en fin sminkväska och njut av din kväll!

Shoppa

OOTN: Sexy nights

Vissa kvällar vill du kanske ha på dig någonting mer spännande än en fluffig onesie. Välj då ett nattlinne i satin tillsammans med en vacker kimono i chiffong och med spets. Dessa plagg är inte bara sexiga och sensuella utan också otroligt mjuka och bekväma. Vill du ge din outfit en extra push kan du lägga till en snygg accessoar!

Shoppa