• Hem
 • Loungebyxor
Tillbaka
Filter
Stäng
Kategori
 • Sammets-kollektion
 • Toppar & huvtröjor
 • Loungebyxor
Färg
Pris
Sortera efter
Rekommendation
Nyhet
Lägsta pris
Högsta pris
Popularitet

Loungebyxor

1 produkt
Filter / Sortera
Sortera efter
Rekommendation
Nyhet
Lägsta pris
Högsta pris
Popularitet
 • Shorts i sammet och spets, Svart
  Got it! Vi meddelar dig så snart din favoritartikel finns i lager igen.

  Shorts i sammet och spets

  359.00

Mjukisbyxor för dam
Jobbar du hemifrån, eller känner för en hemmakväll? Vi har det du behöver! Med våra snygga mjukisbyxor kan du göra just det. På Hunkemöller har vi ett stort utbud av mjukisbyxor för dam som inte bara har en smickrande passform, men som också, framförallt, är bekväma. Bär byxorna med en av våra matchande hoodies så har du ett perfekt mjukisset!

Mjukiskläder att använda inomhus, utomhus och överallt
Nog för att mjukiskläder är vår lyckliga plats, fantastiska att slappa omkring i hemma på helgerna, men loungebyxor kan också bäras utomhus. Tiden när du måste välja mellan myskläder och vardagskläder är över - våra mjuka men snygga mjukisbyxor kan bäras när du springer ärenden utan att det ser ut som om du just klivit ur sängen. Styla dina byxor med dina favorit-sneakers, en läderjacka eller snygg lång trenchcoat så är du redo.

Hunkemöllers kollektion av bekväma byxor
I vårt sortiment av mjukisbyxor har vi en perfekt joggingdräkt för alla. Vi har ekologiskt hållbara byxor, byxor med vida ben och byxor med muddar. Brukar du ha svårt att hitta byxor som inte är för långa eller för korta? Kika då in vår petite & tall kollektion. Bläddra bland vårt urval och köp dina byxor idag.