-20% MEMBERDAYS | ÄN:

5 tips på hur du får det du önskar till jul!

Brukar Jultomten skämma bort dig? Eller har din partner svårt att läsa dina tankar? Kanske vet din partner inte vad han/hon ska börja…Och du har svårt att tipsa honom/henne om vad du verkligen vill ha… Eller så kanske de förstår din stil men köper helt fel storlekar. Med dessa tips gör vi det enklare för dem! Hjälp din älskare och upptäck 5 sätt att ge honom/henne ledtrådar så att de kan hitta den rätta julklappen!

  1. 1. Använd internethistoriken till din fördel!
  2. Lämna din senaste internetsession öppen på din laptop och helst ska den visa vilken sak du mest vill ha. Se till att redan ha valt den rätta storleken om det är möjligt. Lämna din laptop öppet på ett ställe som han/hon inte kan missa.

  3. 2. "Lämna ett påskägg"
  4. Bor ni inte tillsammans? Lämna några påskägg efter dig. Önskar du dig ett vackert underklädesset eller en fin bh? Se till att "glömma" en av dina favorit bh:ar med den perfekta passformen! På detta sätt kan du göra det enkelt för din partner att hitta rätt storlek men också visa vilken stil du gillar!

3. Gör en önskelista

Gör en online önskelista med alla de fina saker som du önskar. På detta sätt kan du också välja rätt storlek och färger. Gå för en diskret ledtråd så som i tips 1 genom att låta datorn stå öppen. Eller dela din önskelista via mejl så att du är säker på att din partner har sett den.

Gör en önskelista