Open the menu

Hunkemöllers värdecheck: ofta ställda frågor

Från och med 06/05/2017 får du under kampanjperioden en värdecheck från Hunkemöller. Kampanjkortet består av två delar: 1) En affärskampanj och 2) En onlinekampanj. Med detta kort kan du vinna två gånger: 1x när du kommer tillbaka till butiken och handlar för minst 200:- och 1x online, när du skriver in din onlinekod på www.hunkemoller.se/vinn


1) Onlinekampanj

Hur fungerar det?

Om du mellan den 6 maj och den 24 juli 2017 kontrollerar din onlinekod på ditt kampanjkort på hunkemoller.se/vinn, har du chans att vinna ett presentkort till ett värde av 2000:- hos Hunkemöller eller 1x en hotellnatt värd 1000:-. Du vinner alltid minst 50:- och kampanjkortet kan användas i webbutiken vid köp från 500:-. När du har fyllt i din kod och e-postadress på vår webbplats får du ett bekräftelsemeddelande per e-post. Om du klickar på länken som finns bifogad kommer du tillbaka till webbplatsen där vi ber dig att fylla i några personuppgifter (förnamn, födelsedatum, kön etc.). Då kan du godkänna att få nyhetsbrevet från Hunkemöller och andra partners (det är obligatoriskt för att få delta). Sedan får du ett e-postmeddelande i din inkorg med information om priserna du har vunnit och hur de kan användas. Du kan kontrollera din onlinekod på hunkemoller.se/vinn, hemma på en stationär eller bärbar dator eller surfplatta, eller logga in direkt via din smartphone.

 

Vilka priser har jag chans att vinna?

När du deltar vinner du garanterat 50:-. Kampanjkortet kan användas hos Hunkemöller vid köp för minst 500:- och du kan vinna en kupong som ger dig ett gratis Pixum fotoalbum till ett värde av 100:-, exkl. fraktkostnad på 50:-. Du har dessutom chansen att vinna ett av följande huvudpriser: 1x presentkort värt 2000:- hos Hunkemöller eller 1x en hotellnatt värd 1000:-. Du kan endast använda 1 kod per köp. Kampanjkortet och tillhörande värde kan endast användas 1 gång. Priserna och bonusrabatten kan inte växlas in mot pengar.

 

Var kan jag lösa in mitt pris?

De 50:- rabatt som du garanterat vinner gäller på hunkemoller.se vid köp för minst 500:-. Om du vinner ett presentkort kan du endast använda det i affären.

 

Hur löser jag in min rabatt?

Du kan göra en beställning på hunkemoller.se. Vid köp för minst 500:- kan du fylla i din rabattkod i fältet Kupongkod. Kupongen är inte giltig i kombination med andra kampanjer eller på tidigare köp. Hunkemöller är inte ansvarig för förlorade och/eller stulna kampanjkort.

 

Jag har fått ett nytt skrapkort med en kod. Får jag delta mer än en gång?

Ja, det får du! Då har du chans att få huvudpriset igen.

 

Jag har fyllt i min kod, men den godkänns inte. Vad ska jag göra?

Du kan ha angivit fel kod. Om det ändå inte fungerar efter ett nytt försök kan du skicka ett foto på din personliga kod med e-post till winpromotion@hunkemoller.com med hänvisning till Hunkemöllers vinnkampanj. Vi behandlar din fråga så snart som möjligt.

 

Jag försöker delta i kampanjen men får meddelande om driftstörning. Vad ska jag göra?

Internetanslutningen kan tillfälligt ha fallit bort eller också har en annan störning uppkommit. Försök igen. Om du får detta meddelande kan du försöka på en annan stationär/bärbar dator eller smartphone.

 

Jag har vunnit pris men har efter mitt deltagande inte fått något e-postmeddelande med mer information. Hur får jag meddelandet?

Meddelandet kan ha hamnat i din skräppost. Om du hittar någon bekräftelse från oss alls, kan du skicka e-post till winpromotion@hunkemoller.com med hänvisning till Hunkemöllers vinnkampanj från e-postadressen som du har deltagit med. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

 

Jag har deltagit i kampanjen men jag vill avregistrera mig från att få nyhetsbrev från Hunkemöller. Hur kan jag göra detta?

Det står en avregistreringslänk i alla nyhetsbrev. Genom att klicka på den kan du avregistrera dig från nyhetsbrevet.


2)
Affärskampanj

Hur fungerar det?
Du får under kampanjperioden ett kampanjkort från Hunkemöller. Handla mellan 22/06-2017 och 24/07-2017 med kampanjkortet i en butik inom Sverige och upptäck hur mycket ditt kort är värt. Före eller efter denna tidsperiod är kortet inte giltigt. Ge skrapkortet till personalen i Hunkemöller butiken när du betalar vid kassan. Du får alltid en rabatt på minst 50:-. Du kan bara använda 1 kort per transaktion. Kan ej kombineras med andra kampanjer och/eller erbjudanden.

Vilka priser har jag chans att vinna?
När streckkoden scannas i butiken när du betalar får du direkt reda på om du får 50:-, 75:-, 200:- eller 750:- i rabatt. Du får alltid minst 50:- i rabatt vid köp för minst 200:-. Denna rabatt kan inte bytas mot pengar och/eller ett presentkort.

Kan jag använda mitt pris från affärskampanjen online?
Nej, de 50:- rabatt som du garanterat vinner gäller i butik vid köp för minst 200:-.

Hur kan jag nyttja mitt pris?
Kom till butiken med skrapkortet mellan 22/06-2017 och 24/07-2017 och handla för minst 200:-.När du betalar ska du ge kortet till butikspersonalen som då kollar om du har vunnit 50:-, 75:-, 200:- eller 750:-. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och/eller kampanjer eller tidigare köp. 

Vad händer med min rabatt vid ett byte/retur i butik?
När du byter eller (delvis) returnerar ditt köp räknas rabatten inte med. Vid retur kommer du återbetalas summan du betalade vid köpet, i form av ett tillgodobevis.

Generella villkor:
Från och med 06/05-2017 får du under kampanjperioden ett kampanjkort från Hunkemöller. Handla mellan 22/06-2017 och 24/07-2017 med kampanjkortet i en butik inom Sverige. Kortet och värdet som tillhör det kan bara användas 1 gång. Kortet går inte att ladda igen. Kan inte bytas mot pengar och/eller ett presentkort. Köpta produkter kan endast bytas mot tillgodokvitto. Kortet är gratis och får inte säljas vidare. Gäller inte tillsammans med andra kampanjer, kuponger och/eller tidigare inköp. Personal hos Hunkemöller och franchise-personal är uteslutna från deltagande. Hunkemöller är inte ansvarig för förlorade och/eller stulna kampanjkort. Gäller inte tillsammans med andra kampanjer eller tidigare inköp.