Din Typ av legging

Att välja rätt legging har aldrig varit enklare! Vi introducerar nu tre olika typer av leggings. Välj “The Flex” i skön bomull om du vill ha ett par leggings som användas både till vardags och under lågintensitetsträning. Till en tuffare träning har vi “The Performer” i snabbtorkande material. De är både bekväma och snygga och kan ge dig den där extra självförtroendeboosten. När du behöver ett par leggings av hög kvalité och som ger dig maximalt stöd på rätt ställen ska du välja “The Power”.

null

The Flex

Vem har sagt att leggings endast hör hemma på gymmet? Gjort på extra mjuk bomull, kommer du vilja ha på dig 'The Flex' leggins hela tiden; når du träner, varje dag och självklart när du vil vara snygg.

shoppa
null

The Performer

En hyllning till leggings som får dig att vila träna. Genom att använda polyester, ett sporttyg som torkar på nolltid, är 'The Performer' leggings som passer både i sportssammenhang och i vardagen.

shoppa
null

The Power

Är du redo att hitta 'The Power'? Med formbart tyg som är designat för att omfamna och ge stöd där det behóvs, är 'The Power' leggings perfekta för riktiga träningspass samtidigt som de är bekväma och snygga nog att ha på sig hela dagen.

shoppa
null

Sportleggings

shoppa