Din Typ av legging

Det har aldrig varit lättare att välja rätta leggings med våra tre ikoniska leggingsmodeller, som är perfekta för var och en, för vare tillfälle!

Söker du de rätta leggingsen för HIIT-träningen hemma? Med huksäkert och andningsbart tyg är "Oh My Squat" ditt bästa val! "Make Me Zen" är perfekta för meditationsstunder på söndagsmorgnar De har ett formande silikonband högt i midjan, så att du aldrig behöver vara rädd att de glider ner. Oberoende av om det är solsken eller regn är "Run Baby Run "leggings din bästa vän i fråga om löpning: de är gjorda av andningsbart återvunnet tyg med en dragsko på inre sidan och en dold ficka för nycklar.

Make Me Zen

Bli stretchig utan att kompromissa i Make Me Zen-leggings. Med silikonbandet i midjan behöver du aldrig mer bekymra dig om att dina leggings ska glida ner i midjan. Leggings som gjorts för att rätta sig efter ditt sinne och din rörelse.

shoppa

Oh My Squat

Oh My Squat-leggings är våra 100% huksäkra leggings. De tar dig ur din bekvämlighetszon och in i din träningszon. Sätt i gång och träna!

shoppa

Run Baby Run

I Run Baby Run-leggings är du alltid redo för en löptur. Reflextrycket på leggingsen gör dig synlig i mörker medan den inre dragskon garanterar perfekt passform. Det är bara att sätta i gång!

shoppa

Sportleggings

shoppa